04/10/2017 - 21:55

"Όχι" Καραγκούνη σε Κωνσταντίνου!

Ο Γιώργος Καραγκούνης απάντησε αρνητικά στο κάλεσμα του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου, αφού δεν πείστηκε από αυτά που άκουσε και θεωρεί πως δεν υπάρχουν τα περιθώρια για να ενεργοποιηθεί.

Από τη στιγμή που ο Καραγκούνης δεν θα πάρει μέρος στο εγχείρημα, ανάλογη είναι η στάση των Άγγελου Μπασινά και Σωτήρη Κυργιάκου, οι οποίοι είχαν θέσει ως προϋπόθεση την συμμετοχή του, για να αποδεχτούν την πρόσκληση του Κωνσταντίνου. Πλέον, από τους παίκτες εκείνης της γενιάς δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος για να μπει στην επιτροπή σωτηρίας.

Ο μοναδικός ο οποίος έχει εκφράσει τη θέληση να αναμειχθεί είναι ο Γιάννης Καλιτζάκης ο οποίος έχει τονίσει στον Κωνσταντίνου ότι θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στη δύσκολη περίοδο που διέρχεται και περιμένει τα περαιτέρω για να αναλάβει δράση.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Σαραβάκο, είναι γεγονός ότι προβληματίζεται από τις αρνήσεις των νεότερων παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, αλλά τηρεί στάση αναμονής. Έτσι και αλλιώς, η θέση του είναι λεπτή διότι κατέχει πόστο στο Τριφύλλι και δεν είναι εύκολο να μείνει ανεπηρέαστος.

Η λίστα του Κωνσταντίνου περιλαμβάνει μερικά ονόματα ακόμα, αλλά είναι περιορισμένη. Είναι πραγματικότητα ότι δεν υπάρχουν πολλοί παλαίμαχοι που να είναι άφθαρτοι και να έχουν την καθολική αποδοχή του κόσμου, ώστε να ηγηθούν της επιτροπής σωτηρίας και της συγκέντρωσης χρημάτων.