12/10/2017 - 19:54

Επασί: "Ψέματα όσα ακούγονται για Κομπότη"

Ο νεός τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Ντεβί Επασί, μίλησε στη γαλλική ιστοσελίδα "Footballski.fr" και απάντησε για τις φήμες που ακολουθούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και δη τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη.
 
"Όταν έμαθα ότι θα πάω για προετοιμασία στον Λεβαδειακό, διάβασα μερικά πράγματα για όσα έλεγαν για την ομάδα και τον πρόεδρο. Δεν ήταν θετικά πράγματα, αλλά ειλικρινά, τα βρίσκω ψευδή. Από στιγμή που έφθασα στη Λιβαδειά, όλα έχουν εξελιχθεί θετικά. Δεν γνωρίζω τι συνέβη στο παρελθόν, αλλά από τη στιγμή που είμαι εδώ δεν συνέβη κάτι.
 
Διάβασα τη συνέντευξη του Καπό, είναι απλά η εμπειρία του, όπως την έζησε. Αλλά, δεν ζούμε όλοι το ίδιο πράγμα. Η ομάδα με έχει υποδεχθεί υπέροχα, πρέπει να τους το αναγνωρίσω", υποστήριξε αρχικά, για να συνεχίσει με μια ωραία ατάκα:  "Μικρός μου άρεσε πολύ το ποδόσφαιρο, αλλά για να πω την αλήθεια, βαριόμουν λίγο την προπόνηση! Είδα τους τερματοφύλακες ότι δεν έτρεχαν πολύ και αποφάσισα ότι θέλω να γίνω σαν αυτούς".
 
Για τα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, είπε: "Για να πω την αλήθεια, δεν είχα βάλει συγκεκριμένους στόχους. Είμαι ο τύπος του ανθρώπου που βλέπει το ματς ένα-ένα. Το ποδόσφαιρο είναι έντεκα άνδρες εναντίον έντεκα ανδρών. Χωρίς να θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού, είτε παίζεις με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, είτε με την πέμπτη ομάδα της Λιθουανίας είναι το ίδιο. Δεν έχω δει εύνοια υπέρ κάποιας ομάδας. Απογοητεύτηκα γιατί το Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός ήταν κεκλεισμένων γιατί περίμενα μεγάλη ατμόσφαιρα".
 
Για τον Μπραντάο και τη ζωή στη Λιβαδειά: "Ο Μπραντάο δεν είναι σταρ, δεν έρχεται με ύφος. Είναι ένα μέλος της ομάδας, όπως όλα τα άλλα. Μιλούν πολλοί αγγλικά στο Λεβαδειακό. Υπάρχουν Γάλλοι και Βραζιλιάνοι, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας γίνεται στα αγγλικά. Επικοινωνούμε καλά. Η μικρή γαλλική "αποικία" στην ομάδα με βοήθησε. Όταν πηγαίνεις σε μια ξένη χώρα και δεν γνωρίζεις κάποιον είναι σημαντικό. Ο Τζάκσον Μεντί με έχει βοηθήσει. Όλα πηγαίνουν καλά. Η Λιβαδειά είναι μικρή πόλη, φιλόξενη και οικογενειακή. Όταν προχωράμε στο δρόμο, μας σέβονται. Με σταματούν στο δρόμο. Είμαστε μία ώρα από την Αθήνα και έχει συνέχεια πτήσεις".