18/10/2017 - 16:12

Δώνης: "Τρομερές εικόνες στα γερμανικά γήπεδα"

Ο Tάσος Δώνης μίλησε στο επίσημο κανάλι της Στουτγκάρδης για την επιλογή του να μετακινηθεί στη γερμανική ομάδα, τονίζοντας πως αισθάνεται δικαιωμένος που το έκανε και εξηγώντας τους λόγους.
 
"Ήταν η σωστή απόφαση να έρθω στη Στουτγκάρδη. Αισθάνομαι ήδη πολύ άνετα και είναι μια πολύ όμορφη πόλη, με καλούς ανθρώπους και κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και στέκεται στο πλευρό της ομάδας.
 
Είναι φανταστική η ατμόσφαιρα κάθε φορά που παίζουμε. Η ομάδα μας έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πραγματικά το χαίρομαι κάθε φορά που βρίσκομαι μαζί τους στις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Η Bundesliga είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα με τρομερές εικόνες στα γήπεδα".
 
Για το πρώτο γκολ του στη Γερμανία, την περασμένη Παρασκευή (13/10) απέναντι στην Κολωνία, είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος και ήταν πολύ όμορφο το συναίσθημα εκείνης της στιγμής. Μακάρι να βοηθήσω με περισσότερα γκολ".
 
Για το επόμενο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Λειψία, δήλωσε: "Είναι μια από τις πιο καλές ομάδες του πρωταθλήματος και θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς".