20/10/2017 - 15:55

Μαουρίσιο: «Πάμε να πάρουμε τη νίκη στο Καραϊσκάκης»

Ο Χοσέ Μαουρίσιο χαρακτήρισε απίστευτη εμπειρία την ανοικτή προπόνηση της Πέμπτης, δήλωσε ενθουσιασμένος για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και εξέφρασε ότι παρότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι θα πάνε για να πάρουν την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Απίστευτη εμπειρία. Πριν έρθω μου έλεγαν για τον κόσμο δεν είχα δει ποτέ. Περίμενα πως και πως να το δω αυτό και εύχομαι και στα επόμενα παιχνίδια να έρθει κοντά και να στηρίξει την προσπάθεια μας», σχολίασε αρχικά ο Μαουρίσιο μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

Όσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έδειξε πεπεισμένος ότι ο «δικέφαλος» θα εμφανιστεί διαφορετικός στο Φάληρο. «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, το ίδιο και ο ΠΑΟΚ, αλλά με όλο το σεβασμό απέναντι τους, θέλω να πω ότι προετοιμαστήκαμε για να πάμε και να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε την ποιότητα, το υλικό, την αυτοπεποίθηση να πάμε και να κερδίσουμε αυτό το ντέρμπι».

Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην τέταρτη έξοδο του από τη Θεσσαλονίκη. «Είναι γεγονός ότι στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί. Είμαστε μια ένα ομάδα, ακόμη συνεχίζουμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, είναι φυσιολογικό να χρειαζόμαστε χρόνο, κάτι που γίνετια πιο έντονο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ελπίζω και πιστεύω ότι η ομάδα θα παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της και θα ανεβάσει τις προσδοκίες του παιχνιδιού της. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και είμαι πεπεισμένος ότι θα βελτιωθεί η ομάδα και θα κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι την Κυριακή».

Ο Βραζιλιάνος είναι σίγουρος και βέβαιος για τον στόχο του ΠΑΟΚ, αλλά κι αυτός από τη πλευρά του θεωρεί ότι στο κυριακάτικο ντέρμπι δεν κρίνεται ο τίτλος.

«Ασφαλώς, ναι, πάμε για το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο στόχος μας. Τα ντέρμπι είναι πιο δύσκολα, αλλά δεν είναι λιγότερο σημαντικά από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Είτε παίζουμε με μια ομάδα που είναι χαμηλότερα στη βαθμολογία, είτε με μια που είναι ψηλά παίρνουμε τρεις βαθμούς. Περιμένουμε ασφαλώς ένα πιο δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Το μυστικό για τη νίκη είναι να μείνουμε και τα 90 λεπτά συγκεντρωμένοι και με όρεξη να μπούμε να πάρουμε το παιχνίδι. Αυτό που θα ορίσει το παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι ότι και οι 11 που θα παίξουμε πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο».

Όσο για τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη προς τον ίδιο και τους συμπαίκτες του: «Μας είπε να είμαστε συγκεντρωμένοι, ότι έχει εμπιστοσύνη στην ποιότητα της ομάδας και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέρει ότι είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα».