24/11/2017 - 01:16

Αραούχο: "Στο πρώτο γκολ χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας"

Η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 26ο λεπτό, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Ριέκα (2-2), ο οποίος και της δίνει πλεονέκτημα ενόψει του αγώνα με την Αούστρια στη Βιέννη.

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα και στάθηκε στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι αν η Ένωση παίξει όπως και στο αποψινό δεύτερο μέρος στο ματς απέναντι στην Αούστρια, θα έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης.

Για το δεύτερο γκολ που σημείωσε, αλλά δεν μέτρησε: "Έγώ έκανα την κεφαλιά, ο αντίπαλος ήρθε προς την πλευρά μου, με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να στηριχτώ πάνω του".

Για την εικόνα του αγώνα: "Η αλήθεια είναι πως όταν δεχθήκαμε το γρήγορο γκολ χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Ωστόσο, ήταν βέβαιο πως θα κάναμε προσπάθεια για να το γυρίσουμε. Συμβαίνει συχνά αυτό, δηλαδή να μένουμε πίσω στο σκορ και να χρειάζεται μία μεγαλύτερη προσπάθεια. Ωστόσο, πήραμε ένα σημαντικό βαθμό".

Για το γεγονός πως μένουν πολλές φορές πίσω στο σκορ: "Θεωρώ πως οι αντίπαλοι μάς έχουν μελετήσει, γνωρίζουν πώς κάνουμε επίθεση. Ωστόσο, από τη στιγμή που μπορούμε και γυρνάμε τα παιχνίδια είναι καλό, αλλά δεν μπορώ να δώσω εξήγηση γιατί συμβαίνει".

Για τον αγώνα με την Αούστρια: "Νομίζω πως αν κάνουμε έναν αγώνα σαν το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ριέκα, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, αλλά θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Δεν κάνουμε καλά πρώτα ημίχρονα και χρειάζεται να κάνουμε μία επιπλέον προσπάθεια. Πρέπει να το δουλεψουμε αυτό".

Για το πρόβλημα στις στημένες φάσεις: "Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να ευχαριστήσουμε την άμυνά μας για την προσπάθειά της, γιατί χάρη σε αυτήν ο αντίπαλος δεν έκανε φάση στο δεύτερο ημίχρονο".