28/11/2017 - 16:11

Οφρυδόπουλος: «Είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης»

Αισιόδοξος για την πρόκριση της Παναχαϊκής στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας, Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Οι Αχαιοί φιλοξενούν τον Παναθηναϊκό (29/11, 19:30) για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από την ΑΕΛ, ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και μεταξύ άλλων ανέφερε πως κόντρα στους «πράσινους» θα έχουν δύσκολο έργο, αλλά θα κυνηγήσουν τις πιθανότητες που έχουν.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Το πρώτο που θέλουμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας που ήταν μαζί μας και στη Θεσσαλονίκη κάνοντας ένα μεγάλο ταξίδι για να μας βοηθήσουν. Ήμασταν κοντά στο να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα τους ευχαριστούσε, ένα αποτέλεσμα που άξιζαν τα παιδιά με βάση της εικόνα τους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και της προσπάθειας τους συνολικά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την εικόνα του πρώτου μέρους, αλλά τα παιδιά πάλεψαν και έφεραν τον αγώνα στα μέτρα μας κυρίως στα τελευταία λεπτά. Σε ένα σημείο του αγώνα όμως που είχαμε ισορροπήσει δεχτήκαμε ένα γκολ από έλλειψη συγκέντρωσης.

Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα, τον ΠΑΟ, η οποία διαθέτει καλούς παίκτες και έναν από τους καλύτερους Έλληνες τεχνικούς. Η συγκέντρωση μας και η τήρηση του πλάνου μας θα προσπαθήσουμε να είναι μεγαλύτερη και σε διάρκεια και σε αποτελεσματικότητα. Είναι αγώνας Κυπέλλου ο οποίος μάλιστα προηγείται από έναν ακόμα σημαντικό αγώνα, αυτόν της Κυριακής. Κάποιοι παίκτες μας είναι σίγουρο ότι θα πάρουν ανάσες. Όμως όπως επανειλημμένα έχουμε πει πιστεύουμε και έχουμε όλους τους παίκτες μας έτοιμους να παίξουν. Η ομάδα μας πάντα με ταπεινότητα και σεβασμό στον αντίπαλο μπαίνει να πάρει τη νίκη προσπαθώντας να παίξει ποδόσφαιρο. Σίγουρα κάνουμε λάθη, άλλες φορές τα καταφέρνουμε άλλες όχι, αλλά ποτέ δε θα αφήσουμε έναν αγώνα χωρίς να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης γιατί με καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Λάρισας περνάμε στην επόμενη φάση και θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας σαφώς έχοντας δύσκολο έργο».