29/11/2017 - 21:56

Λεμονής: «Εκνευρίστηκε από το δοκάρι ο Τζούρτζεβιτς»

Στον εκνευρισμό του Ούρος Τζούρτζεβιτς μετά τη λήξη του ματς αναφέρθηκε ο Τάκης Λεμονής, λέγοντας ότι ο Σέρβος αντέδρασε έτσι γιατί ήθελε να πετύχει κι άλλο γκολ.

Ο Έλληνας τεχνικός των Πειραιωτών αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στα Χανιά, για το λόγο που εκνευρίστηκε ο Τζούρτζεβιτς, ενώ τόνισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι παίκτες του το ματς με τον Κισσαμικό.

Αναλυτικά:

Για το τι κρατάει από το σημερινό ματς: «Γενικά η αντιμετώπιση του παιχνιδιού δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Θα το κρατήσω πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι καλό παράδειγμα για το πόσο σοβαρά πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς. Ίσως ήταν σε μία κατάλληλη στιγμή και σε μία διοργάνωση που θα μας χρησιμεύσει για το μέλλον».

Για την αντίδραση του Τζούρτζεβιτς στο τέλος του αγώνα: «Το γκολ είναι η τροφή του στράικερ. Είναι πολύ σημαντικό που μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία γιατί είναι ένας παίκτης χρήσιμος για εμάς».

Για την αντίδραση του Τζούρτζεβιτς στο τέλος του αγώνα: «Ήταν εκνευρισμένος από το δοκάρι. Είναι λογικό ήθελε πάρα πολύ να σκοράρει κι άλλο γκολ. Είναι θετικό γιατί είναι επιθετικός».

Για κάποιους παίκτες που πήραν την ευκαιρία τους σήμερα: «Αυτό είναι κάτι που απασχολεί εμάς. Σίγουρα από κάποιους είμαστε ευχαριστημένοι από κάποιους άλλους όχι».

Για το πώς είδε τον αντίπαλό του σήμερα: «Νομίζω πως είναι μία πολύ καλή ομάδα και αρκετά καλή στο τακτικό κομμάτι και φαίνεται πως έχει δουλευτεί αρκετά καλά».

Για το πώς είδε τους παίκτες που αγωνίζονται ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό στον Κισσαμικό: «Να σας πω την αλήθεια αυτό που κοιτάω είναι τι κάνει η δική μου ομάδα. Σίγουρα όλα αυτά τα παιδιά τα ξέρω και είναι σημαντικό να τα βλέπουμε γιατί ανήκουν στην ομάδα και θέλουμε να δούμε αν μπορούν να βοηθήσουν στο μέλλον τον Ολυμπιακό».