30/11/2017 - 00:02

Χαλκιάς: «Το πρωτάθλημα χρειάζεται τον υγιή Παναθηναϊκό»

Στην προσπάθεια που γίνεται στην Παναχαϊκή, αλλά και στην κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε ο Κώστας Χαλκιάς.

Ικανοποιημένος για την εικόνα των Αχαιών, παρά τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο, εμφανίστηκε ο Κώστας Χαλκιάς.

Ο έμπειρος γκολκίπερ, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα της Πάτρας, ενώ ευχήθηκε να βρεθεί λύση στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:
«Τα συναισθήματα είναι ίδια μετά από τόσα χρόνια, εγώ δεν σταμάτησα το ποδόσφαιρο αλλά αυτό δεν είναι θέμα της παρούσης. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, προσπαθήσαμε με ψυχή και καρδιά μέχρι το τέλος. Κάποια παιδιά που παίζουν στο πρωτάθλημα ξεκουράστηκαν. Θέλαμε το κάτι παραπάνω. Η δίψα για μένα παραμένει ίδια, ο στόχος είναι η νίκη Στο τέλος προωθήθηκα, είχαμε ευκαιρία αλλά ο Βλαχοδήμος έκανε καλή απόκρουση. Δεν έχω βάλει ποτέ γκολ, αν το κάνω ίσως πάρω παράταση (γέλια). Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια με πικρία για το κάτι παραπάνω που δεν πετύχαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο, η Παναχαϊκή κάνει μία διαφορετική προσπάθεια για τα ελληνικά δεδομένα, νορμάλ για τα ευρωπαϊκά, θέλουμε να φέρουμε τον υγιή κόσμο στο γήπεδο».

Για τον Παναθηναϊκό: «Κανείς δεν περίμενε ότι ο Παναθηναϊκός θα φτάσει σε αυτό το σημείο. Το πρωτάθλημα για να είναι ανταγωνιστικό χρειάζεται τον υγιή Παναθηναϊκό. Έγιναν λάθη που έχουν επιπτώσεις στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Εύχομαι να βρεθεί λύση και για όλο το ποδόσφαιρο, να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα ιστορικές ομάδες οι οποίες δεινοπαθούν, έχουν εξαφανιστεί».