01/12/2017 - 00:25

Ουφάνο: "Δουλεύει σκληρά ο Γιούσης"

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, στον πάγκο της ΑΕΚ ήταν ο Φελίπε Ουφάνο, λόγω της τιμωρίας που έχει υποβληθεί στον Μανόλο Χιμένεθ. Στις δηλώσεις του μετά το ματς κόντρα στην Καλλιθέα, ο συνεργάτης του τεχνικού της Ένωσης μίλησε για την απόδοση του Χρήστου Γιούση, τον Παναγιώτη Κονέ, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά της ακαδημίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Η Καλλιθέα ήταν ένας αντίπαλος περίπλοκος. Εμείς προσπαθούμε να πάρουμε πάντα το καλύτερο από τους ποδοσφαιριστές. Ήταν το ματς πιο δύσκολο απ’ ότι το περιμέναμε. Ωστόσο κάθε παιχνίδι το προετοιμάζουμε το ίδιο σοβαρά και θέλουμε να κερδίσουμε σε όλα".

Για τον Γιούση:

"Είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ σκληρά, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά στα Σπάτα. Τα πήγε πολύ καλά σε αυτό το ματς. Τόσο ο Γιούσης, όσο και τα υπόλοιπα παιδιά στα Σπάτα, δουλεύουν σκληρά και πρέπει να συνεχίσουν έτσι και θα τους δοθούν οι ευκαιρίες".

Για τον Κονέ:

"Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πλέον μπορούμε να υπολογίζουμε. Θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Έχουμε πολλές διοργανώσεις και πρέπει να γίνει διαχείριση των ποδοσφαιριστών".

Για τον Τζανετόπουλο:

"Είναι ένα παιδί που μπορεί να παίξει εξίσου καλά και στη μεσαία γραμμή και στο κέντρο της άμυνας. Και ανάλογα με τις ανάγκες, θα τον χρησιμοποιήσουμε".