02/12/2017 - 14:33

Ανανέωσε μέχρι το 2022 στη Ρόμα ο Μανωλάς (pics)

Η Ρόμα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μανωλά μέχρι το 2022. Στα 40 εκατ. ευρώ η ρήτρα του διεθνή Έλληνα αμυντικού!

Πριν μερικές μέρες είχε επέλθει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία αποτυπώθηκε και γραπτώς, με τον Μανωλά να συνεχίζει να φορά τη φανέλα της Ρόμα για άλλα πέντε χρόνια. 

Η ιταλική ομάδα έκανε γνωστή την υπογραφή νέου συμβολαίου του Έλληνα ποδοσφαιριστή μέσω σχετικής ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της:

«Η Ρόμα είναι χαρούμενη που ανακοινώνει ότι ο Κώστας Μανωλάς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα μέχρι και τις 30 Ιουνίου του 2022. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, γεννηθείς το 1991 , αποκτήθηκε από τους τζιαλορόσι το καλοκαίρι του 2014 και με τη φανέλα της Ρόμα έχει αγωνιστεί 144 φορές και έχει πετύχει 4 γκολ».

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι» ανέφερε ο Μόντσι, τεχνικός διευθυντής των Ρωμαίων και πρόσθεσε: «Με την ανανέωση του συμβολαίου του Μανωλά έγινε πραγματικότητα η επιθυμία της ομάδας και του παίκτη: να συνεχίσουμε μαζί για να αναζητήσουμε μεγάλων σημαντικών επιτυχιών της ομάδας»

Στο ίδιο κλίμα κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του ο 26χρονου Έλληνα άσου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με την Ρόμα. Ήθελα να μείνω, με ήθελε και η Ρόμα και έτσι φθάσαμε σε συμφωνία. Είμαι έτοιμος να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα. Θέλω να κερδίσω κάποιον τίτλο με την ομάδα».

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι ετήσιες αποδοχές του Μανωλά θα ξεπερνούν τα 3 εκατ. ευρώ μαζί με μπόνους, ενώ η ρήτρα του θα αγγίζει τα 40 εκατομμύρια!