04/12/2017 - 16:38

Αντσελότι: «Μίλησα με την ιταλική ομοσπονδία, όχι όμως με τη Μίλαν»

Ο Κάρλο Αντσελότι επιβεβαίωσε τις φήμες που υπήρχαν για να αναλάβει τα «ηνία» της εθνικής Ιταλίας, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει με τη διοίκηση της Μίλαν.

Ο άλλοτε τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου παραδέχτηκε ότι είχε δεχθεί πρόταση από την ομοσπονδία της Ιταλίας για να αναλάβει της εθνική ομάδα της πατρίδας του, αλλά δεν φάνηκε θετικός στην προοπτική αυτή.

«Όντως, μίλησα μαζί του. Είναι τιμή για μένα να με θέλει τόσος κόσμος στον πάγκο της εθνικής, αλλά η θέση του ομοσπονδιακού προπονητή είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να είσαι προπονητής σε σύλλογο. Κι εγώ απολαμβάνω την καθημερινή δουλειά. Επίσης το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει κάποια προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Πρέπει η ομοσπονδία να επιβάλει την ισχύ της απέναντι στις ομάδες με αποφάσεις όπως η μείωση των ομάδων της Serie A από 20 σε 18», τόνισε.

Αναφορικά με τα σενάρια που υπάρχουν για τους «ροσονέρι» είπε:« Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη διοίκηση της Μίλαν. Πρόθεσή μου είναι να μην κάνω τίποτα μέχρι το καλοκαίρι. Μετά θα δούμε».