07/12/2017 - 10:20

«Ο Τζαβέλλας γυρνάει στην Ελλάδα μόνο για τον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας θα επέστρεφε για να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μόνο για χάρη του Ολυμπιακού, όπως τονίζεται σε σημερινό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως των Σπορ», που επικαλείται πηγές από την Τουρκία, ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής θα έλεγε «ναι» στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Super League μόνο για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα, στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως ο Τζαβέλλας  είχε κάνει ένα άνοιγμα προς τους «ερυθρόλευκους» το περασμένο καλοκαίρι, αναφέροντας σε ανθρώπους του συλλόγου πως δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό με αμοιβή μικρότερη των 2 εκατ. ευρώ, που λαμβάνει ετησίως από την τουρκική ομάδα.

Η συγκεκριμένα πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας, με αφορμή το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν αριστερό μπακ ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Χρβόγιε Μίλιτς έχει ήδη ενημερωθεί να ψάξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και στο μεταγραφικό τραπέζι του Ολυμπιακού έπεσε το όνομα του 30χρονου αμυντικού της Αλάνιασπορ, ο οποίος -σύμφωνα με τους Τούρκους- θα επέστρεφε στη Super League μόνο για τον Ολυμπιακό και όχι για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.