07/12/2017 - 11:26

Δέχεται πιέσεις να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Τσάβες

Κάθετα αντίθετος με την ενέργεια του πελάτη του να αναχωρήσει από την Ελλάδα για την Αργεντινή χωρίς άδεια είναι ο ατζέντης του Αντρές Τσάβες. Νέο ραντεβού σήμερα, παρουσία και του παίκτη.

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο και την πλευρά του Αντρές Τσάβες, ώστε να γίνουν γνωστές οι προθέσεις του Αργεντινού ποδοσφαιριστή αναφορικά με το μέλλον του.

Αυτό που πρόεκυψε από τη συγκεκριμένη συνάντηση είναι πως ο 26χρονος επιθετικός δέχεται πιέσεις από την πλευρά του μάνατζέρ του, προκειμένου να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, καθώς θεωρεί πως αυτή είναι καλύτερη λύση για τον πελάτη του.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του παίκτη ξεκαθάρισε πως είναι αντίθετος με την ενέργειά του να φύγει από την Ελλάδα, χωρίς να εξασφαλίσει προηγουμένως άδεια από τους «πράσινους».

Σήμερα το βράδυ αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέο ραντεβού του εκπροσώπου του «τριφυλλιού» με τον μάνατζέρ του Τσάβες, αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ώστε να τεθούν όλα τα ζητήματα επί τάπητος και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.