07/12/2017 - 12:18

Στη Ρόμα μέχρι το 2021 ο Περότι (pic)

Μετά τον Κώστα Μανωλά, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Ρόμα. Ο λόγος για τον Ντιέγκο Περότι, ο οποίος θα παραμείνει στους «τζιαλορόσι» μέχρι το 2021.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός «προχώρησε» στην επέκταση του συμβολαίου του με τη Ρόμα μέχρι το 2021, λίγες μόνο μέρες μετά την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του συμπαίκτη του στην ιταλική ομάδα, Κώστα Μανωλά.

Οι αποδοχές του 29χρονου ποδοσφαιριστή θα αυξηθούν από τα 1,8 στα 2,1 εκατ. ευρώ ετησίως, με τον Περότι να εξαργυρώνει έτσι τις εξαιρετικές εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Η Ρόμα έκανε γνωστή την υπογραφή νέου συμβολαίου του Περότι μέσω σχετικής ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της, ενώ τις πρώτες του δηλώσεις έκανε και ο ποδοσφαιριστής αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «τζιαλορόσι»:

«Από την πρώτη στιγμή ένιωσα σαν το σπίτι μου. Έχω βιώσει μερικές από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου στη Ρόμα και ελπίζω να ζήσω ακόμη περισσότερες. Είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Ρόμα στο twitter: