07/12/2017 - 23:54

Τσιντώτας: "Αφιερωμένη στους Μάνταλο και Γιόχανσον η πρόκριση"

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στο μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Αούστρια Βιέννης, βάζοντας κι εκείνος το "λιθαράκι" του στην πρόκριση της ΑΕΚ στους "32" του Europa League.

Μιλώντας στην κάμερα της "Cosmote TV", ο Έλληνας τερματοφύλακας αφιέρωσε την πρόκριση στους τραυματίες, Πέτρο Μάνταλο και Γιάκομπ Γιόχανσον, αλλά και στον κόσμο της Ένωσης. Χαρακτηριστικά, είπε:

"Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι. Δεν θα μπορούσαμε να μην αφιερώσουμε την πρόκριση στα παιδιά που έχουν κάνει σημαντική προσπάθεια για να μας βοηθήσουν και είναι τραυματίες, όπως οι Μάνταλος και Γιόχανσον, και φυσικά στον κόσμο που είναι δίπλα μας, έκαναν τόσα χιλιόμετρα και τους ευχαριστούμε".

Βασικός στο Europa League, πρώτη συμμετοχή, πως το έζησες; 

"Αυτά σίγουρα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις, πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο μου στην Ευρώπη και εύχομαι να έρθουν και άλλες τέτοιες στιγμές".

Ήσουν 19 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, τώρα όμως είσαι βασικός και ζεις πανέμορφες στιγμές, κλείνεις το μάτι και αισθάνεσαι δικαιωμένος; 

"Σίγουρα, γιατί δεν το έβαλα κάτω σε καμία περίπτωση. Είχα δίπλα την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Είμαι χαρούμενος. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και στέκομαι σε αυτά που ζω".