11/12/2017 - 20:31

Τσιγκρίνσκι: "Με όποιον και να κληρωνόμασταν, δεν θα ήμασταν το φαβορί"

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε σε ΜΜΕ της Ουκρανίας για τις προσεχείς αναμετρήσεις της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Europa League, αναφέροντας πως πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα κλήρωση, αλλά και ότι γνωρίζει πως η Ντιναμό έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την τρέχουσα σεζόν.

Αρχικά, δήλωσε: "Ακόμα και πριν την κλήρωση, μιλώντας για τους πιθανούς αντιπάλους μας είχα συζητήσει το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουμε την Ντιναμό. Τελικά έγινε και τώρα θα πρέπει να παίξουμε απέναντι τους. Είναι σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα κλήρωση για όλους στην ομάδα, αλλά για εμένα διπλά ενδιαφέρουσα. Με μεγάλη χαρά θα έρθω στην Ουκρανία να παίξω στο Κίεβο".

Για το ποιος είναι το φαβορί, είπε: "Για την ΑΕΚ η πρόκριση από τον όμιλο είναι ήδη μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Με όποιον, λοιπόν, και να κληρωνόμασταν μπορούμε να πούμε ότι αυτός θα ήταν το φαβορί. Απ' όσο ξέρω η Ντιναμό φέτος έχει πολύ μεγάλες φιλοδοξίες. Μιλώντας με κάποιους γνωρίζω ότι στην ομάδα του Κιέβου σκέφτονται πως μπορούν να επαναλάβουν το κατόρθωμα της Ντνίπρο και να φτάσουν στον τελικό. Πάντως, η όρεξη έρχεται τρώγοντας και πιστεύω ότι θα δώσουμε μια πολύ σοβαρή μάχη. Έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι το ματς και εδώ δεν υπάρχει διάλειμμα για το χειμώνα. Προς το παρόν είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στις εγχώριες υποχρεώσεις μας".