15/12/2017 - 13:26

Ντοναρούμα: «Δεν είπα ποτέ ότι δέχθηκα ψυχολογική βία. Forza Milan» (pic)

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Τζίτζι Ντοναρούμα για τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Μίλαν σε βάρος του, ξεκαθαρίζοντας πως ποτέ δεν είπε ότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «ροσονέρι» επειδή του ασκήθηκε ψυχολογική βία.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram ο πορτιέρο της Μίλαν αναφέρθηκε στις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών του συλλόγου εις βάρος του, στον αγώνα Κυπέλλου με τους «τζιαλομπλου».

Οι οπαδοί των «ροσονέρι» σήκωσαν πανό, πριν την έναρξη του ματς με την Βερόνα και εξαιτίας των αποδοκιμασιών με αποδέκτη τον Ντοναρούμα, ο 18χρονος ξέσπασε σε λυγμούς του στο τέλος της αναμέτρησης.

Ο Ιταλός δήλωσε πως ποτέ δεν είπε ότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Μιλάνου όντας υπό πίεση, όπως τον κατηγορούν και υπαινίσσονται ότι θέλει να αποχωρήσει από τους «ροσονέρι».

«Ήταν μια άσχημη νύχτα για μένα και δεν το περίμενα. Πότε δεν είπα ή έγραψα ότι ήμουν αποδέκτης ψυχολογικής βίας όταν υπέγραψα το νέο συμβόλαιο. Παρ’ όλα όσα έγιναν, ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι και επικεντρώνομαι σε αυτό. Forza Milan», ανέφερε στο Instagram.