01/01/2018 - 14:20

Αλέγκρι: «Νεϊμάρ και Ντιμπάλα θα είναι οι δύο καλύτεροι στον κόσμο»

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νεϊμάρ και τον Ντιμπάλα, επισημαίνοντας πως θα είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο, μόλις… μεγαλώσουν ο Μέσι και ο Ρονάλντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέγκρι:

«Είναι πολύ σημαντικό που ο Πάουλο βρήκε ξανά δίχτυα στο ματς με τη Βερόνα. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να αποτελέσει λόγο για να εφησυχαστεί. Μόλις σκόραρε, άρχισε να κινείται ακόμη καλύτερα στο γήπεδο. Αυτό έγινε διότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι ψυχολογίας και η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί. Πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα και πάνω από όλα ήρεμος.

Νομίζω πως η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω στον Ντιμπάλα είναι να σκέφτεται μόνο το δικό του ποδοσφαιρικό ταξίδι και να μην τον ενδιαφέρουν οι συγκρίσεις με άλλους. Κάθε ποδοσφαιριστής χτίζει τη δική του ιστορία και στην περίπτωση του Πάουλο, συγκρίσεις με παίχτες όπως οι Μέσι και Ρονάλντο δεν έχουν κανένα όφελος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιφορτώνεται ο Ντιμπάλα με το άγχος να ξεπεράσει από τα 24 τόσο μεγάλους αθλητές. Έχει όλο τον καιρό μπροστά του για να το κάνει.

Όταν οι Μέσι και Ρονάλντο μεγαλώσουν, οι επόμενοι καλύτεροι στον κόσμο θα είναι οι Ντιμπάλα και Νειμάρ. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό, υπάρχει πολύς δρόμος και χρειάζεται μόχθος και δουλειά στις προπονήσεις».