10/01/2018 - 22:21

Ουζουνίδης: "Πληρώσαμε την ήττα στη Λαμία"

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να επικράτησε με 1-0 της Λαμίας στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά σε συνδυασμό με τη βαριά ήττα που γνώρισε στην πόλη της Φθιώτιδας στο πρώτο ματς (4-1), αποχαιρέτησε πρόωρα τον θεσμό του Κυπέλλου.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε απογοητευμένος, ενώ τόνισε ότι η πρόκριση χάθηκε στον πρώτο αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Πικρή γεύση, όταν υπάρχει αποκλεισμός πάντα είναι πικρή η γεύση. Πληρώσαμε το πρώτο ματς, τις συνθήκες που υπήρχαν, τα γκολ τα χαζά. Ξέρουμε το πρόβλημά μας. Το είδαμε και την Κυριακή, δημιουργήσαμε 10-12 τελικές θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ σε μερικές εξ' αυτών. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε».

Απ’ την πλευρά του, ο Μπάμπης Τεννές υποστήριξε ότι με αυτή την πρόκριση η Λαμία έγραψε ιστορία! «H άνοδος της ομάδας στη Super League και η σημερινή ημέρα είναι οι πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία αυτής της ομάδας. Το να αποκλείεις τον Παναθηναϊκό, όπως και να είναι, είναι σπουδαίο για τη Λαμία. Τα παιδιά έγραψαν μια καλή σελίδα στην ιστορία της ομάδας. Θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και θα δούμε στο Κύπελλο έπειτα», τόνισε χαρακτηριστικά.