11/01/2018 - 20:57

Οικονόμου: "Θα αντιστρέψουμε την κατάσταση"

Αισιόδοξος για τη συνέχεια εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Οικονόμου. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έδειξε σίγουρος πως το Τριφύλλι θα βρει τον δρόμο του, ενώ μίλησε και για τις θέσεις που ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί απ΄τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη θέση που προτιμά να παίζει, στόπερ ή μπακ: "Και τις δύο θέσεις μπορώ να τις παίξω καλά, πέρυσι είχα παίξει στόπερ, πρόπερσι που είχα βγει στην καλύτερη 23αδα είχα αγωνιστεί ως μπακ και με τον κύριο Ουζουνίδη είχα παίξει μπακ και στην Σκωτία και τις δύο θέσεις μπορώ να τις παίξω καλά. Στόπερ αισθάνομαι πιο άνετα γιατί έχεις περισσότερους χώρους, αλλά και μπακ μπορώ το ίδιο καλά".

Για το τι σκέφτηκε πριν έρθει στον Παναθηναϊκό: "Σίγουρα ξέρω ότι Παναθηναϊκός περνά μια δύσκολη περίοδο, μίλησα και με τον προπονητή πριν έρθω και μου είπε ότι προσπαθούν όλα να μπουν σε μια τάξη, είχα περάσει δύσκολα και στον Πανιώνιο τώρα ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, δεν είχα χρόνο τα σκεφτώ γιατί υπήρχε μια πάρα πολύ δελεαστική πρόταση από τον Παναθηναϊκό για εμένα ανοίγει ένας καινούριος κύκλος και εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να βοηθήσω την ομάδα".

Για τον λόγο που έφυγε από τον Πανιώνιο: "Δεν θέλω να πω κάτι γιατί ούτε από την διοίκηση έβγαλαν κάποια ανακοίνωση ούτε για μένα ούτε για τον Μασούντ, σίγουρα όμως όταν φεύγουν δύο βασικοί παίκτες από την ομάδα σου δεν είναι καλό".

Για την πορεία του Παναθηναϊκού: "Τον Παναθηναϊκό πριν δεν τον παρακολουθούσα γιατί ήμουν σε άλλη ομάδα, αλλά βλέπω από τα στατιστικά ότι η ομάδα δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας και αυτό επηρεάζει άλλους θετικά και άλλους αρνητικά είναι θέμα χαρακτήρα, έχει βοηθήσει ο προπονητής στην ψυχολογία".

Για το πώς είδε τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού: "Είναι πάρα πολύ καλά, όλα τα παιδιά με υποδέχτηκαν πολύ καλά, είναι και αρκετοί Έλληνες και πολλά παιδιά τα ξέρω γιατί παίξαμε ως αντίπαλοι, ελπίζω να αλλάξουμε την εικόνα και το πιστεύω ότι θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα παιχνίδι με το παιχνίδι, όμως".