14/01/2018 - 14:05

Σεμπά: "Με τον Μιραλάς θα είμαστε ξανά πρωταθλητές"

Την αισιοδοξία του για τη συνέχεια της σεζόν εξέφρασε ο Σεμπά στην κάμερα της NOVA, ενόψει του αγώνα απέναντι στη Λαμία (15/1 19:30) για τη 17η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ακόμα, ο Βραζιλιάνος ακραίος μίλησε για την έλευση των Κέβιν Μιραλάς κι Όσκαρ Γκαρθία, ενώ υπογράμμισε ότι ο Βέλγος θα βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους», ώστε να φτάσουν ξανά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη Λαμία: "Ξέρουμε πως η Λαμία είναι μια ομάδα που δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό, είναι μια ομάδα που πιστεύω θα δημιουργήσει και σε εμάς προβλήματα τη Δευτέρα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι για να παίξουμε εναντίον τους και αυτό θα κάνουμε".

Για τη μάχη του τίτλου: "Αυτή τη χρονιά βλέπουμε πως το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο, πιο ανταγωνιστικό από άλλες χρονιές. Ξεκινήσαμε κάπως άσχημα, χάσαμε μερικούς βαθμούς και μείναμε πίσω, καταφέραμε να καλύψουμε αυτή τη διαφορά και έχουμε καταφέρει αυτή τη στιγμή να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Τώρα, έχουμε στο μυαλό μας να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα και να φτάσουμε στο τέλος στην πρώτη θέση, όπως είμαστε αυτή τη στιγμή και να είμαστε πρωταθλητές".

Για τον Όσκαρ Γκαρθία: "Είναι καλός προπονητής με καινούργιες ιδέες. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να μπορέσει να τις εφαρμόσει και οι παίκτες να προσαρμοστούν σε αυτές. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και θα βοηθήσει την ομάδα από εδώ και πέρα".

Για τον Κέβιν Μιραλάς: "Τον γνώρισα, είναι ένας παίκτης που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό, έχει βοηθήσει την ομάδα. Για αυτό ξαναήρθε. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, θα βοηθήσει και με αυτόν θα είμαστε πρωταθλητές".

Για το τι θα ήθελε για τον εαυτό του και τον Ολυμπιακό: "Παρόλο που δεν ξεκινήσαμε καλά, τη χρονιά αυτή, θέλουμε να αναδειχθούμε πρωταθλητές ξανά, να αναδειχθώ πρωταθλητής ξανά με τον Ολυμπιακό. Θα δουλέψω πολύ, θα δουλέψουμε όλοι μας για τον σκοπό αυτό. Στόχος μας είναι να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας στη διοίκηση και να είμαστε ξανά πρωταθλητές".