03/02/2018 - 12:59

«Χρυσώνει» τον Ρονάλντο η Ρεάλ!

Νέο ηγεμονικό συμβόλαιο είναι διατεθειμένη να προσφέρει η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης στον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, θα του προτείνει να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του με αποδοχές ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ!

Τις προηγούμενες μέρες το μέλλον του Πορτογάλου άσου στους «μερένχες» έμοιαζε αβέβαιο, με τα σενάρια περί αποχώρησής τους ολοένα και να πληθαίνουν.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ABC» δίνει μία διαφορετική διάσταση στο όλο θέμα, υποστηρίζοντας πως η διοίκηση της Ρεάλ ετοιμάζεται να προσφέρει νέο τεράστιο οικονομικά συμβόλαιο στον 32χρονο ποδοσφαιριστή, ώστε να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα για αρκετά ακόμη χρόνια. 

Ειδικότερα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου θα αυξήσει κατά 9 εκατομμύρια ευρώ το συμβόλαιο του CR7, το οποίο θα φτάσει σε ένα ποσό της τάξεως των 30 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τρέχον συμβόλαιο του Ρονάλντο, ο οποίος έχει πετύχει 20 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ σε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.