21/02/2018 - 21:14

Χατσκέβιτς: "Η ΑΕΚ παίζει σαν οικογένεια"

H Ντινάμο Κιέβου υποδέχεται στο "Olimpiyskyi" της ουκρανικής πρωτεύουσας την ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης (22/02, 20:00), στη ρεβάνς του 1-1 του ΟΑΚΑ ανάμεσα στις δύο ομάδες για τους "32" του Europa League.

Ο τεχνικός της Ντινάμο Κιέβου, Αλιακσάντρ Χατσκέβιτς, ξεκαθάρισε ότι οι ανέτοιμοι Ντιεμερσί Εμποκανί και Κάρλος Σαμπράνο δεν θα αγωνιστούν κόντρα στην Ένωση, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του οικογενειακού Κιτρινόμαυρου κλίματος.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

"Ο Χάρμας, ο Γκονσάλες και ο Σαπαρένκο είχαν μικρούς τραυματισμούς, οπότε όλοι τους κάνουν προπόνηση κανονικά. Ο Πίβαριτς ξεκίνησε προπόνηση, αλλά είναι μακριά από το επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Για τον Εμποκανί οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι για 2-3 ακόμη εβδομάδες θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα".

- Η ΑΕΚ έχει χάσει παίκτες της "κλειδιά". Πώς θα επηρεάσει αυτό το γεγονός την ισχύ της; Υπάρχει χαλάρωση;

"Τι χαλάρωση μπορεί να υπάρχει; Το καθήκον μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και δεν μας ενδιαφέρουν τα θέματα του αντιπάλου. Όσον αφορά τα προβλήματα της ΑΕΚ, ας αφήσουμε τον τεχνικό της να ανησυχεί γι' αυτά".

- Θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ ο Σαμπράνο;

"Όταν θα είναι έτοιμος ο Σαμπράνο θα παίξει. Ακόμη δεν είναι έτοιμος. Οπότε, δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο ματς με την ΑΕΚ".

- Πώς έχει αλλάξει η Ντινάμο μετά από δύο επίσημα ματς (απέναντι σε ΑΕΚ και Ολιμπίκ Ντόνετσκ);

"Είμαι χαρούμενος με την κίνηση που έχουμε. Κόντρα στην Ολιμπίκ τρέξαμε 117 χιλιόμετρα συνολικά, ενώ πριν δεν είχαμε ξεπεράσει τα 112. Αλλά, πρέπει να βελτιωθούμε σε επίπεδο ποιότητας. Η άποψή του για την ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει, είναι μια ομάδα που παίζει σαν οικογένεια".