05/04/2018 - 18:57

Επιμένει η Μπεσίκτας για Φορτούνη!

Οι Τούρκοι επιμένουν σε ότι αφορά το «φλερτ» της Μπεσίκτας με τον Φορτούνη τονίζοντας πως ο προπονητής του συλλόγου, Σενιόλ Γκιουνές τηλεφώνησε στον διεθνή άσο ζητώντας του να έρθει στους «Μαύρους Αετούς».

Η Μπεσίκτας ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τάλισκα, καθώς ο δανεισμός του Βραζιλιάνου από την Μπενφίκα ολοκληρώνεται και ως εκ τούτου θα πρέπει να επιστρέψει στη Λισαβόνα.

Για να κρατήσει η Μπεσίκτας τον 24χρονο μεσοεπιθετικό θα πρέπει να καταβάλει περισσότερα από 21 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν δείχνει καμία διάθεση να δαπανήσει αυτό το ποσό από την στιγμή που υπάρχει μεγάλη διαφορά με τους Πορτογάλους. Διακαής πόθος του Σενιόλ Γκιουνές είναι ο Κώστας Φορτούνης με τον τεχνικό της BJK να έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση όπως τονίζουν τα τουρκικά media. 

Σε ότι αφορά τον Έλληνα διεθνή άσο μόνο βέβαιη δεν θεωρείται η παραμονή του στον Ολυμπιακό και από την στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. 

Η Μπεσίκτας είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη και την περυσινή σεζόν με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να μην συζητά καν το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τους Πειραιώτες.