16/04/2018 - 14:30

Διαφορά Μελισσανίδη με Λάζαρο

Συνάντηση με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη, αλλά παρατηρήθηκε διάσταση απόψεων και φούντωσαν τα σενάρια για Ολυμπιακό.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός είχαν την ευκαιρία να τα πούνε για το νέο συμβόλαιο του παίκτη με την Ένωση, την Τρίτη (10/4) σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής. Όμως, η κατάληξη της συνάντησης δεν είχε την καλύτερη εξέλιξη, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην εφημερίδα «Έθνος», μεταξύ των δύο πλευρών παρατηρήθηκε διάσταση απόψεων.

Μάλιστα, όπως τονίζεται στο εν λόγω άρθρο, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποχώρησε από το μαγαζί που έγινε η συνάντηση, κακήν κακώς, ενώ ο «Τίγρης» έδωσε διορία μερικών ημερών στον ποδοσφαιριστή για να δώσει την τελική του απόφαση. Το συμβόλαιο του Έλληνα άσου με τον «Δικέφαλο» δεν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, μια και το 2016 ο διεθνής είχε υπογράψει για 2+1 χρόνια με τους «κιτρινόμαυρους».

Μάλιστα, αυτό είναι και το… όπλο της ΑΕΚ στις διαπραγματεύσεις, καθώς όπως τονίζουν άνθρωποι του συλλόγου, αν μία ομάδα θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, τότε θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τον «Δικέφαλο» και να τον ικανοποιήσει οικονομικά. Πάντως, υπάρχει και η αντίθετη άποψη, σύμφωνα με την οποία το +1 δεν αποτελεί δέσμευση του παίκτη με την ομάδα και μπορεί να «σπάσει».

Πάντως, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των δύο ανδρών, φούντωσαν τα σενάρια που θέλουν τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Σε περίπτωση που φορέσει τα «ερυθρόλευκα», θα γίνει ο μοναδικός παίκτης που θα έχει παίξει στους Big 4.