02/05/2018 - 20:44

Χιμένεθ: «Να τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο»

Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ να του υποσχεθούν ότι θα δώσουν το 100% του εαυτού τους για να κατακτήσουν και το κύπελλο. Στο σημερινό τραπέζι που παρέθεσε σήμερα στα Σπάτα στους ποδοσφαιριστές του, ο Ισπανός τεχνικός τους προέτρεψε ακόμη και αν χάσουν, ο αντίπαλος «να έχει περάσει πάνω από το πτώμα μας»...

Μεταξύ άλλων, ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: «Το σημαντικότερο που θα ήθελα να πω στους ποδοσφαιριστές μας και μάλιστα μπροστά στον πρόεδρο είναι ότι χωρίς όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι σήμερα εδώ μαζί μας και έχουν υποστηρίξει την προσπάθεια μας όλο αυτό το διάστημα δεν θα τα είχαμε καταφέρει!
Ολοι μιλάμε για γκολ και για καθοριστικές ενέργειες και εδώ μπροστά σας έχετε έναν λοχία που δείχνει πάντα θυμωμένος. Γνωρίζετε όμως ότι χωρίς το στήριγμα ολόκληρου του ρόστερ δεν θα τα καταφέρνατε.

Ένα πράγμα θέλω από εσάς από εδώ και πέρα. Να προσπαθήσετε να κερδίσετε το Κύπελλο! Μία υπόσχεση θέλω από εσάς. Μπορεί να παίξουμε καλά, μπορεί να παίξουμε άσχημα. Αυτό που θέλω, όμως, είναι όλοι μαζί ενωμένοι να προσπαθήσετε να κερδίσετε το κύπελλο. Να τα δώσουμε όλα!
Για αυτό το λόγο η ΑΕΚ είναι διαφορετική ομάδα! Για όσους μιλούν εκτός γηπέδου για εμάς, εμείς θα μιλήσουμε εντός γηπέδου. Μπορεί να κερδίσουμε, μπορεί και να χάσουμε, αλλά για να μας κερδίσουν θα πρέπει να περάσουν πάνω από το πτώμα μας. Και αν χάσουμε θα πρέπει να μπούμε στα αποδυτήρια και από τη στεναχώρια μας να σερνόμαστε στο πάτωμα των αποδυτηρίων».

Μάλιστα, ο Χιμένεθ έκλεισε την ομιλία του ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να φωνάξουν όλοι μαζί «ΑΕΚ», όπως κάνουν στους όρκους νίκης που δίνουν πριν από την έναρξη κάθε αγώνα.