09/05/2018 - 22:44

Παρών στον τελικό ο Τσιγκρίνσκι!

Με ένα ευχάριστο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να προπονείται κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, πράγμα που σημαίνει πως - αν δεν πάει κάτι στραβά - θα τον έχει στη διάθεσή του για τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο (12/5, 20:30, ΟΑΚΑ).

Αντίθετα, ο Μασούντ Σοτζέι συνέχισε τη θεραπεία στο γόνατό του και ακολούθησε και πρόγραμμα στο γυμναστήριο κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα υπολογίζεται από τον Ισπανό τεχνικό. Ο οποίος πονοκεφαλιάζει για τις λύσεις στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Παναγιώτης Κονέ είναι τιμωρημένος. Η προπόνηση της Πέμπτης θα αρχίσει στις 10 το πρωί.

Εν τω μεταξύ, νέα ανακοίνωση εξέδωσαν Δικέφαλος 1924 ΑΕ και Ερασιτεχνική ΑΕΚ σχετικά με το θέμα των σκουπιδιών στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Αναλυτικά: «Η Δικέφαλος 1924 ΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ καταγγέλλουν εκ νέου ότι μία ανεύθυνη Δημοτική Αρχή τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεχίζει να παίζει με τη Δημόσια Υγεία και με την φροντίδα ενός Μητροπολιτικού Άλσους.

Η καθημερινή μεταφόρτωση σκουπιδιών μέσα στον καταπατημένο χώρο του Άλσους, αποτελεί, βάσει νόμου, «Διαχείριση Απορριμμάτων» για την οποία απαιτείται ειδική άδεια! Ο Δήμος κάθε μέρα το κάνει παράνομα! Ο Αρμόδιος Εισαγγελέας οφείλει να παρέμβει! Η Ελληνική Αστυνομία θα έπρεπε να έχει οδηγήσει τους υπεύθυνους στο Αυτόφωρο!

Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης οφείλει να κατεδαφίσει αμέσως όλες τις αυθαίρετες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Άλσος, εφαρμόζοντας την τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας από το 2015.

Οι Υπεύθυνοι, που αδρανούν όλο αυτό το διάστημα, θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τον Νόμο, όπως κάθε Έλληνας πολίτης που παρανομεί. Η Κυβέρνηση και η οικογένεια της ΑΕΚ έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να διευκολύνουν τον Δήμο, ο οποίος επιδεικτικά απέχει από κάθε συζήτηση. Τέλος τα ψέματα! Έφτασε η ώρα του Εισαγγελέα!