24/05/2018 - 13:37

Η Βίσελ Κόμπε παρουσίασε τον Ινιέστα

Η Βίσελ Κόμπε παρουσίασε επίσημα τον Αντρές Ινιέστα στα ΜΜΕ της Ιαπωνίας. Ο Ισπανός άσος έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και θα συνεχίσει να θέλγει τα πλήθη, στην Άπω Ανατολή αυτή τη φορά, για τα επόμενα 2 χρόνια, έναντι 27 εκ. ευρώ.

Στην πραγματοποίηση αυτής της ηχηρής μεταγραφής πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε ο πρόεδρος του συλλόγου, Χιρόσι Μικιτάνι, που είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος της βασικής χορηγού της «Μπάρτσα», της εταιρείας «Rakuten».

«Είχα πολλές προτάσεις, υπήρχαν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονταν για μένα και έπρεπε να επιλέξω. Η πρόταση που με έπεισε ήταν αυτή της Βίσελ Κόμπε. Το πλάνο που μου παρουσιάστηκε ήταν το πιο ενδιαφέρον. Η Ιαπωνία είναι μια καταπληκτική χώρα», σχολίασε ο Ινιέστα.

«Θα ήθελα να δουλέψω τώρα, αλλά πρώτα έχω το Μουντιάλ», πρόσθεσε. Ο Ινιέστα έπαιξε 22 χρόνια στην Μπαρτσελόνα, εκ των οποίων τα 16 επαγγελματικά, ενώ η Βίσελ Κόμπε είναι η πρώτη ομάδα της καριέρας του, εκτός των Καταλανών!

Να σημειωθεί ότι στον ίδιο σύλλογο είχε παίξει άλλος ένας παίκτης της Μπαρτσελόνα, ο Δανός Μίκαελ Λάουντρουπ, την περίοδο 1996-1997.