19/06/2018 - 16:02

Ενημερώθηκε ο Ουάρντα ότι μένει στον ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποφάσισαν ότι ο Αμρ Ουάρντα πρέπει να μείνει στην ομάδα! Έτσι ο Αιγύπτιος ενημερώθηκε ότι μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αφού πάρει κάποιες μέρες ξεκούρασης, θα πρέπει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Δικέφαλου.

Το θέμα του ήταν κάπως στον αέρα το προηγούμενο διάστημα, καθώς ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να γυρίσει, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σκέφτονταν να τον κρατήσουν, αλλά επίσημη ενημέρωση δεν υπήρχε για το μέλλον του.

Καθώς έχουμε φτάσει πλέον μια μέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ προχωρούν σε αποφάσεις για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, αφού πολλοί παίκτες που έχουν συμβόλαια θα πρέπει να δοθούν δανεικοί, με μεταγραφή ή να αποδεσμευτούν καθώς δε χωράνε όλοι.

Ο Ουάρντα αποφασίστηκε να πάρει τις ευκαιρίες του στον Δικέφαλο και στην πορεία του καλοκαιριού θα αποφασιστεί το μέλλον του. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πρόθυμος να συζητήσει κάθε σοβαρή πρόταση που θα έρθει για τον Αιγύπτιο, υπενθυμίζοντας όμως σε όλους ότι η ρήτρα του είναι στα 5 εκ. ευρώ...