20/04/2019 - 16:18

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός κρατάει ψηλά την σημαία της Ελλάδας» (pic)

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού έκανε μια τεράστια προσπάθεια στον τελικό της Ερυωλίγκας, αντιμετωπίζοντας την ισπανική Σαμπαντέλ. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε συγχαρητήρια στις ερυθρόλευκες για την πορεία τους και την παρουσία στον μεγάλο τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, επισημαίνοντας ότι ο Ολυμπιακός κρατάει ψηλά την σημαία της Ελλάδας.

«Θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια του πόλο που χάρισαν και πάλι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ έναν ευρωπαϊκό τελικό! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που χτίζουμε καθημερινά, κατακτά κορυφές και κρατάει ψηλά τη σημαία μας και τη σημαία της Ελλάδας.

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!», ήταν το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο facebook.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει πάνω από 25 εκατ. ευρώ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, από το καλοκαίρι του 2010 μέχρι σήμερα, για να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Για να κατακτούν τίτλους σε Ευρώπη και Ελλάδα, για να παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο, όπως τα κορίτσια του Χάργη Παυλίδη που αγωνίστηκαν σήμερα στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο facebook: