10/05/2019 - 11:00

Παρουσία Βασιλειάδη η συνέντευξη Τύπου για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn

Με την παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη η οργανωτική επιτροπή παραχώρησε στις 8 Μαΐου, λίγο μετά τις 14:00, συνέντευξη τύπου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Finn 2019.

Χορηγός των αγώνων είναι η αθλητική Ιταλική εταιρεία Kappa, η οποία εκπροσωπείται από την ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ Μ.ΕΠΕ και της οποίας τα προϊόντα διατίθεται μέσω του δικτύου καταστημάτων της ADMIRAL.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ μίλησαν ο αντιπρόεδρος της επιτροπής και πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος, η Αντιπρόεδρος κα Αναστασίου, η οποία αναφέρθηκε για την καινοτομία του αγώνα (το Live tracking και Live Streaming),όπως επίσης και ο επί 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Αιμίλιος Παπαθανασίου, ο οποίος ήταν εκείνος που ουσιαστικά έφερε τον αγώνα στην Αθήνα και είναι η ψυχή της διοργάνωσης.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn διεξάγεται στο Athens International Sailing Center το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Καλλιθέα και θα διαρκέσει από 10 έως και 18 Μαΐου.

Θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 90 αθλητές από 35 χώρες και θα προκύψουν 4 χώρες οι οποίες θα προκριθούν στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.