29/05/2019 - 13:39

Με μεγάλη επιτυχία τα "Κωνσταντίνεια"

Με την παρουσία του πρόεδρου της Oλυμπιακής Oμοσπονδίας Ιππασίας και προέδρου της διεθνούς Ολυμπιακής ακαδημίας κου Ισίδωρου Κούβελου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες δρόμου με την ονομασία ‘’Κωνσταντίνεια’’ στην καρδιά των Μεσογείων ανάμεσα στον ιππόδρομο και το Ολυμπιακό κέντρο Ιππασίας, στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Διοργανωτής των αγώνων ήταν ο καθεδρικός ιερός ναός Αγίου Ιωάννου Μαρκοπούλου με την οργανωτική επιτροπή και άλλα 45 άτομα εθελοντές, ενώ μεγάλος χορηγός ήταν η Ελληνική Αθλητική Εταιρεία ADMIRAL (ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ Μ.ΕΠΕ) η οποία μάλιστα είναι και αποκλειστική αντιπρόσωπος εμπορικών σημάτων, όπως τα kappa, Maui & Sons, Peak, Starter, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες ξεκίνησαν το 2015 και πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση με αφορμή της εορτής του πολιούχου της πόλης (είναι μάλιστα αργία για όλο το δήμο Μαρκοπούλου)Αγίων Κων/νου και Ελένης.

Έλαβαν μέρος 258 δρομείς ,72 βαδιστές και 74 παιδιά σε τρεις κατηγορίες.

Πριν από τους αγώνες απηύθυναν χαιρετισμό και έκαναν βραβεύσεις με τιμητικές πλακέτες, ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Ομοσπονδίας Ιππασίας και πρόεδρος της διεθνούς Ολυμπιακής ακαδημίας κος Ισίδωρος Κούβελος προς τον κο Χουχουλή Χρήστο, ο εκπρόσωπος από τις Ιπποδρομίες ΑΕ κος Βύρωνας Κακλόπουλος προς τον κο Αθανασόπουλο Ηρακλή, ο εθελοντής της οργανωτικής επιτροπής κος Γιώργος Δράκος προς τον κο Μιχαηλίδη Αντώνη, ο κος Γιάννης Μεθενίτης προς την κα Νομικού Λίνα και ο πάτερ Σταμάτιος προς τον κο Παπαβασιλείου Παναγιώτη.

Βεβαίως, στη συνέχεια ακολούθησε απονομή μιας εικόνας του Αγίου Πορφυρίου από τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής και του εκκλησιαστικού συμβουλίου πρεσβύτερο Σταμάτη Νικολάκη προς το μεγάλο χορηγό, αλλά και την μεγάλη και διαχρονική προσφορά του στην κοινωνία και τον αθλητισμό, ιδιοκτήτη της Ελληνικής Αθλητικής Εταιρείας ADMIRAL, κο Παναγιώτη Παναγάκο.

Ο ίδιος αφού έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό προς τους διοργανωτές και τους διαγωνιζόμενους διαβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα βρίσκεται ΠΑΝΤΑ δίπλα στον αθλητισμό και τον άνθρωπο, όπως συστηματικά και ουσιαστικά πράττει μέχρι σήμερα!