27/10/2017 - 13:36

Ελγκέτα: «Κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ ήθελαν το κεφάλι μου»

Ο Αργεντινός τεχνικός, Χόρχε Ελγκέτα, αναφέρθηκε στο«διαζύγιο» με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για προσχεδιασμένη απομάκρυνσή του από τον πάγκο του «δικεφάλου», κατόπιν επιθυμίας συγκεκριμένων αθλητών.

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξής του Ελγκέτα στην εφημερίδα «Metrosport»:

Η απόλυσή σας είχε να κάνει με τις κακές σχέσεις που είχες με κάποιους παίκτες, θεωρείς ότι από αυτό ξεκίνησε;

Από εκεί ξεκίνησαν όλα και συγκεκριμένα από τον... συνδικαλιστή όπως τον αποκαλώ εγώ που μαζί με κάποιους άλλους παίκτες ήθελαν το κεφάλι μου, δε λέω ότι ήταν όλοι παίκτες αλλά μια μερίδα σίγουρα ήταν. Δεν θα πω ονόματα, δεν θα μπω καν σε αυτήν τη διαδικασία αλλά ο συνδικαλιστής έχει πολύ καλές με ανθρώπους μέσα στην διοίκηση.

Θεωρείτε ότι αποκλεισμός από το Λιγκ Καπ δεν ήταν τυχαίος;

Το λένε τα στατιστικά, οι περισσότεροι παίκτες ήταν αδιάφοροι και με απόδοση κάτω του 30% σε σύγκριση και με τα φιλικά που προηγήθηκαν άλλα και από πέρσι και στο κάτω-κάτω αν δεν με ήθελαν, θα μπορούσαν να πάνε στη διοίκηση νωρίτερα και αντρίκεια να πουν δεν τον θέλουμε.

Έγινε συζήτηση όμως για το πως διαχειριστήκατε το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ναι, με κατηγόρησαν ότι ξέχασα στο πάγκο το Σαφράνοβιτς και τον Παπαδημητρίου. Ο Σαφράνοβιτς είναι ένας παίκτης εργαλείο μέσα στο γήπεδο αλλά δεν ήταν σε καλή μέρα.

Δηλαδή την περιμένατε την απόλυση;

Ναι την περίμενα αλλά όχι τόσο γρήγορα γιατί την προηγούμενη μέρα συναντήθηκα με τον κ. Κάτσαρή και τον κ.Τσαλόπουλο, παρουσία του Μπρουκς προκειμένου να δούμε τι κινήσεις πρέπει να κάνουμε για να πάει η ομάδα μπροστά. Γι' αυτό και ανήμερα της απόλυσης μου είχα συναντήσεις με τέσσερις έμπειρους παίκτες προκειμένου να λύσουμε τις όποιες παρεξηγήσεις και να δούμε πως θα πάμε την ομάδα μπροστά, δυστυχώς αλλά ειπώθηκαν κι άλλα μεταφέρθηκαν στην διοίκηση με τα γνωστά αποτελέσματα.

Μερίδα παικτών δήλωσε στην διοίκηση πως δεν ήταν ικανοποιημένοι από τις προπονήσεις. Μήπως δεν είχατε τόσο μεγάλη προπονητική εμπειρία και κατάρτιση για μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό;

Τις τελευταίες ημέρες έχω ακούσει πολλά, εγώ κάθε μήνα παρέδιδα report στον κ.Κατσαρή και για τις ώρες και για τα πράγματα πάνω στα οποία δουλεύαμε με τους παίκτες και εξάλλου η προϋπηρεσία μου ήταν γνωστή όταν με προσέλαβαν στον ΠΑΟΚ, με το ίδιο βιογραφικό πήρα πρωτάθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Break» με καρδιά πρωταθλητή »