08/05/2018 - 22:29

«Τα κλειδιά του Ερασιτέχνη στη διάθεση του κ. Γιαννακόπουλου»

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του συλλόγου και στην πρόθεσή του να ηγηθεί του συλλόγου.

Με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η διοίκηση του αθηναϊκού σωματείου, χαιρετίζει την κίνηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και υπογραμμίζει ότι τα κλειδιά του συλλόγου είναι στη διάθεσή του.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. με χαρά διάβασε τη δήλωση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου και είναι στη διάθεσή του για οποιαδήποτε διαδικαστική κίνηση ή ενέργεια μας υποδείξει σχετικά με την διοικητική διάρθρωση της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών, την οποία ξεκάθαρα όλοι μας επιθυμούμε να την ξανακάνει αντάξια του ονόματος του Συλλόγου.

Η αναφορά του δε, για την πρόθεση ανάληψης της Διοίκησης ολόκληρου του Ερασιτέχνη, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ενημερώνουμε όλο τον Παναθηναϊκό κόσμο ότι οι θέσεις της Διοίκησης και τα "κλειδιά" του Συλλόγου είναι 100% στη διάθεσή του από σήμερα, όπως άλλωστε έχουμε δηλώσει ανοιχτά από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας».