23/10/2018 - 18:19

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο Open του Σαββίδη ο Ντέμης Νικολαΐδης

Ο Ντέμης Νικολαίδης ανήκει και επίσημα από σήμερα τρίτη (23/10) στο δυναμικό του Open ΤV.

Ο παλαίμαχος άσος και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ ανακοίνωσε πως θα είναι στην νέα κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του νέου τηλεοπτικού σταθμού που θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά μίλησε για την επιλογή του να κάνει τηλεόραση: «Μου θυμίζει όταν πριν δύο χρόνια μου έλεγαν τι να πάω να κάνω στον Sport-FM, τελικά θα το κάνω κι αυτό. Πέρασα καλά στο ραδιόφωνο εκείνη τη χρονιά. Έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Όλα αυτά τα χρόνια και δημόσια λέω πως είναι πολύ όμορφο το ποδόσφαιρο και δυστυχώς στη χώρα μας δεν μπορούμε να το απολαύσουμε. Είχα απόσταση για αρκετά χρόνια, όμως σκέφτηκα πως αν κάνω ραδιόφωνο έχω κάτι δώσω, μια άλλη ματιά, έτσι τοσκέφτηκα πως είναι ωφέλιμο να μιλάνε μπάλα. Και γι' αυτό θα το κάνω και τώρα και ας μην ξέρω από τηλεόραση».

Για την νέα εκπομπή, είπε: «Θα είναι μια Κυριακάτικη εκπομπή που θα ασχολείται με την Super League. Θα λέμε τη γνώμη μας για το ελληνικό πρωτάθλημα, για το ποδόσφαιρο. Εδώ και κανά μήνα που ξεκίνησα να μιλάω γι' αυτό το πράγμα. Μου είπανε από την αρχή: Κάντο όπως θέλεις. Το έκανα όπως θα ήθελα να το βλέπω ως τηλεθεατής. Ότι και να ακούστηκε δεν ισχύει. Θα ισχύσει αυτό που θα γίνει και θα το δείτε όλες το προσεχές διάστημα. Θέλω να μιλάνε για μπάλα οι παίκτες. Εγώ βάζω τον εαυτό μου ως τηλεθεατή και έτσι τα σκέφτομαι».

Για πως πήγε σε ένα κανάλι που ανήκει σε ιδιοκτήτη ΠΑΕ:«Είναι ένα ερώτημα αυτό. Αλλά και την προηγούμενη φορά στο ραδιόφωνο το ίδιο θέμα υπήρχε. Σκέφτηκα πως είναι περιττό να πω πως πάει για να πω αυτά που θέλω. Και το ραδιόφωνο κάποιον ιδιοκτήτη είχε και έχει ακόμη. Ακούγοντας μια άλλη άποψη για το ποδόσφαιρο, αυτό θα κάνει καλό. Άφησα στην άκρη όλα τα άλλα. Όλα τα δεδομένα που ζήτησα τα πήρα πριν καν τα ζητήσω».

Για το αν υπάρξουν αντιδράσεις από τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Σίγουρα θα υπάρχει ένα κομμάτι των ΑΕΚτζήδων που θα έχει απορία. Ένα άλλο κομμάτι έχει αποδείξει πράγματα και ξέρουν. Το άλλο κομμάτι θα τους λυθεί η απορία μετά από 2-3 εκπομπές. Στους υπόλοιπους θα αρέσει αυτό που θα δουν».