09/05/2017 - 17:00

Μικρό, δυνατό και απέριττο το νέο SsangYong Korando

Ένα καινούριο μοντέλο θα βγάλει σύντομα στους δρόμους η SsangYong. Πρόκειται για το Korando το οποίο θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την γκάμα της εταιρείας και θα διευρύνει τις επιλογές των καταναλωτών. Με κομψή και σύγχρονη σχεδίαση είναι σίγουρο ότι θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών οδηγών.

Το μοντέλο διαθέτει μια ξεχωριστή μάσκα, παρόμοια με αυτή που βλέπουμε στο Tivoli και το Rexton και η οποία περιλαμβάνει νέα φώτα ομίχλης. Το εσωτερικό έχει καλή εργονομία και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι ποιοτικά. Τα καθίσματα είναι αρκετά ψηλά και δίνουν καλή ορατότητα στον οδηγό και τους επιβάτες. Το ταμπλό είναι λειτουργικό και φέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο οδηγός.

Υπάρχουν τέσσερες εκδόσεις. Μία με μπροστινή κίνηση, μία 4x4, μια πλούσια έκδοση 4Χ4 και μία με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Από τα δυνατά σημεία του νέου μοντέλου μπορεί να θεωρηθεί η δύναμη της ρυμούλκησης που φθάνει τους 2 τόνους. Το νέο SsangYong Korando πληροί τις προδιαγραφές Euro 6 και διαθέτει κινητήρα που μπορεί να αποδώσει μέχρι και 178 ίππους. Η ροπή σε αυτόν εμφανίζεται από τις 1400 σ.α.λ. μέχρι και τα 2800 σ.α.λ.

Με άφθονο εσωτερικό χώρο, μπορεί να φιλοξενήσει άνετα πέντε άτομα. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες με ειδικές λυχνίες, ραδιόφωνο RDS και iPod & Bluetooth συνδεσιμότητα, κλιματισμό, φιμέ τζάμια και ράγες οροφής. Η πλούσια έκδοση ELX προσθέτει εμπρός και πίσω αισθητήρες στάθμευσης, κάμερα οπισθοπορείας, 7" οθόνη αφής, RDS ραδιόφωνο, TomTom GPS, νέες ζάντες 18", δερμάτινα καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι και θερμαινόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα.