12/05/2017 - 15:54

Νέες εκδόσεις για λύσεις μετακίνησης στην πόλη από την smart

Καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν τη χρηστικότητα, την άνεση και την οικονομία προσφέρει η smart που έβγαλε σε περιοσμένο αριθμό (μόλις 30 αυτοκίνητα ανά μοντέλο) τις εκδόσεις Dark Knight και Dark Matter.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μαύρο αυτοκίνητο με κόκκινα στοιχεία Brabus και πλούσιο εξοπλισμό στο εσωτερικό συνθέτουν τη sport ξεχωριστή εμφάνιση της ειδικής έκδοσης Dark Knight.

Η έκδοση smart fortwo Dark Knight είναι διαθέσιμη και με τους δυο κινητήρες βενζίνης. Tον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό 999 κ εκ απόδοσης 71 ίππων και τον ισχυρότερο 3κύλινδρο τούρμπο των 898 κ εκ απόδοσης 90 ίππων. Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό το smart fortwo coupe Dark Knight διατίθεται με ή χωρίς τα κόκκινα Βrabus με συνολικό όφελος από 2.650 ευρώ.

Επίσης, υπάρχει και η ειδική έκδοση smart forfour Dark Matter που είναι το πιο ευέλικτο και πρακτικό τετράπορτο και τετραθέσιο αυτοκίνητο πόλης, το smart forfour με μήκος μόλις 3,49 μέτρα. Με sport σχεδίαση είναι διαθέσιμο μόνο με τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 999 κ εκ απόδοσης 71 ίππων με συνολικό όφελος από 2.600 ευρώ.