17/05/2017 - 14:31

Τα "Χ" της Opel που κάνουν την διαφορά

Το Mokka X, το Crossland X και το Grandland X είναι τα τρία νέα μέλη της μοντέρνας οικογένειας SUV και crossover της Opel, με τα δύο τελευταία μοντέλα να αποτελούν την απάντηση της εταιρείας στη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία αυτοκινήτων ελεύθερου χρόνου.

Τα μοντέλα Opel X είναι προσαρμοσμένα για κάθε γούστο και εξατομικευμένη ανάγκη. Δημοφιλέστερο είναι το Opel Mokka X, ενώ το νέο Opel Crossland X και ο μεγαλύτερος αδερφός του Opel Grandland X προστίθενται στην προϊοντική επέλαση της γερμανικής εταιρείας που τους επόμενους μήνες θα λανσάρει περισσότερα μοντέλα.

Το Opel Mokka X ήταν το πρώτο μέλος της οικογένειας X και έχει γράψει μία πραγματικά επιτυχημένη ιστορία για την Opel με πάνω από 750.000 παραγγελίες μέχρι σήμερα. Σε συνδυασμό με ένα προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης, κατάφερε  να κερδίσει δύο διακρίσεις Τετρακίνητου Αυτοκινήτου της Χρονιάς.

Το Opel Crossland X, που διατίθενται από τις αρχές Μαρτίου, ολοκληρώνει τη γκάμα συμπαγών οχημάτων της εταιρείας που πηγαίνουν παντού και κάνουν τα πάντα?. Μοιράζεται με Mokka X πολλά κοινά χαρακτηριστικά, όπως η στιβαρότητα και η υπερυψωμένη θέση των καθισμάτων, καθώς και μία θέση στην κατηγορία SUV B.

Τέλος, το Crossland X εντυπωσιάζει με την προαιρετική δίχρωμη οροφή και τη μοντέρνα εμφάνιση, έχοντας ευρύχωρο εσωτερικό, πολυτέλεια και δύναμη στην κίνηση.