17/07/2017 - 14:05

Σαϊτιώτης: «Έχω κάνει δύο αιτήσεις για το Survivor και περιμένω»

Για τον πρώην συμπαίκτη του Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και για τις αιτήσεις συμμετοχής που έχει κάνει για το Survivor, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Γιώργος Σαϊτιώτης.

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό  Arena fm της Θεσσαλονίκης, έκανε ο παλιός παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Σαϊτιώτης, ο οποίος μίλησε τόσο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όσο και τις αιτήσεις που έχει κάνει για συμμετοχή στο Survivor.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχω κάνει δυο αιτήσεις για το Survivor και περιμένω. Υπολογίζω ότι θα φτάσουν καμιά 80 χιλιάδες οι αιτήσεις. Ήμουν συμπαίκτης με τον Ντάνο το 2005 στον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι γύρω στο 1.85, δυνατό παιδί. Του άρεσε ο σκληρός τρόπος ζωής.

Τα ριάλτι έτσι είναι. Είναι ένα ντρόμπρο παιδί ο Ντάνος  και χαίρομαι γιατί κατέκτησε την πρωτιά. Το έβλεπα φανατικά το παιχνίδι και χάρηκα που κέρδισε.

Μου αρέσει κι εμένα πολύ ο αθλητισμός και η ίντριγκα. Δεν κάναμε αίτηση για να βρούμε γυναίκες (Σ.Σ γέλια). Είμαστε παντρεμένοι και έχουμε και παιδί.

Δε σταματώ ποτέ. Σταμάτησα από μεγαλοκαρδία στη Λάρισα. Είχα χάσει τη μητέρα μου από καρδιά. Είχαν χάσει και  στη Λάρισα τον Ντε Νίγκρις και αποφάσισα να σταματήσω και να ασχολούμαι ερασιτεχνικά.  Είμαι στα Μουδανιά και ασχολούμαι με τα τμήματα υποδομής.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα και όταν ήταν να πάω στην Ξάνθη έκανα όλες τις εξετάσεις.

Μίλησα με τη μητέρα του Ντάνου και της είπα να μη δίνει σημασία στα αρνητικά που μπορεί να έλεγαν. Μου είπε, με έλεγαν κατάκοιτη και δεν ισχύει αυτό. Έλεγαν ότι ο γιός μου είναι βλάχος, χωριάτης και τέτοια. Και αν βγει πρώτος θα ακούσεις κι άλλα, της είπα.

Χθες ήμασταν μαζί με Πατρίκ Ογκουνσότο. Μιλήσαμε για το Survivor. Του είπα εσύ έχεις περισσότερες πιθανότητες να πας λόγω χρώματος και λόγω του τρόπου που μιλάς. Ο Πατρίκ θα δώσει μεγάλη χαρά στον κόσμο αν θα πάει.»