MEDIA

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 22:17

Στα περίπτερα το Σάββατο το Sportime!

Όλα έτοιμα για την επιστροφή της αθλητικής εφημερίδας με το «βαρύ» όνομα, έπειτα από εννέα χρόνια.
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 22/6/2017.
Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 23:25

Αυτόν τον Πήγασο ποιος θα τον πάρει;

Εντείνονται οι φήμες για ενδιαφέρον και «δυνατή προσφορά» από Μελισσανίδη
Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλουν την εργοδοσία του «Πηγάσου» αλλά και ζητούν κατεπείγουσα συνάντηση με Αχτσιόγλου, Ν. Παππά, Τζανακόπουλο και τράπεζες εξέδωσαν οι συνεργαζόμενες ενώσεις.
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 21/6/2017.
Η Λουίζα είναι μαθήτρια της έκτης Δημοτικού και πρόσφατα έλαβε μέρος στον Διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας «Μικρός Ευκλείδης» και κέρδισε βραβείο.
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 20/6/2017.
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 19/6/2017.
Συγκινημένος ο παρουσιαστής, ανακοίνωσε ο ίδιος την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους. Δείτε όλα όσα είπε στο χθεσινό φινάλε...
Το AntetokounBros ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα αθλητικών μεταδόσεων.
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 18/6/2017.
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 17/6/2017.
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 22:48

Οι κυρίαρχοι των media

Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες που είναι σε εκκρεμότητα και αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα, στην ουσία θα επισφραγίσει τη δεύτερη μεγάλη αναδιανομή της εξουσίας στα media, μετά τη μεταπολίτευση.  
Με επιστολή του προς τον υπουργό Ψηφιαικής Πολιτικής Νίκο Παππά, παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Λάμπης Ταγματάρχης.
Η αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σερβία για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Ευρωμπάσκετ Γυναικών ξεχωρίζει από το αθλητικό πρόγραμμα της Παρασκευής (16/6).
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 16/6/2017.
Το πρόγραμμα των παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης όλων των κατηγοριών θα μεταδίδεται υποχρεωτικά σε υψηλή ευκρίνεια.
Ο Ιβάν Σαββίδης κατέχει το 20% του MEGA και μόλις χθες κατέβαλε έναν μισθό στους εργαζομένους του καναλιού!
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 15/6/2017.
Έτοιμο είναι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να προχωρήσει όλο το πακέτο αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών, καθώς μένουν πλέον μόνο τα τυπικά από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για τον αριθμό, τον χαρακτήρα τους και το ζήτημα του τιμήματος.
Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, συγκεκριμένα από τα Χριστούγεννα του 2016 οι εργαζόμενοι του Mega έλαβαν έναν μισθό.
Με ένα κείμενο με τίτλο «Για τον δικό μας Κώστα» οι εργαζόμενοι της ιστοσελίδας thepressproject αποχαιρετούν τον δημοσιογράφο Κώστα Εφήμερο που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 42 ετών.
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 14/6/2017.
Χωρίς κάποιο κορυφαίο αγώνα το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων.
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 13/06/17.
Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 20:45

Νέα 24ωρη απεργία στον «Πήγασο»

Την συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στον «Πήγασο».
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 12/06/17.
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 11/06/17.
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 10/06/17.
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 09/06/17.
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 08/06/17.
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 07/06/17.
Τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισαν ομόφωνα στη σημερινή τους συνέλευση, οι εργαζόμενοι στα ενημερωτικά Μέσα του ομίλου Πήγασος.
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 06/06/17.
Πειθαρχική επίπληξη για αντιδεοντολογική συμπεριφορά και ανάρτηση της απόφασης στους χώρους εργασίας επέβαλε στο δημοσιογράφο κ. Δήμο Βερύκιο το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο (ΠΠΣ) της Ένωσης Συντακτών Ημερήσδιων Εφημερίδων της Αθήνας (ΕΣΗΕΑ).
Με δήμευση ακίνητης και κινητής περιουσίας απειλείται ο εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Θέμος Αναστασιάδης, εάν δεν πληρώσει πρόστιμα και χρηματικές ποινές περίπου 5 εκατ. ευρώ  (για την ακρίβεια 4.937.500), που του καταλογίσθηκαν με τελεσίδικη απ'οφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 05/06/17.
Η επικράτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ΔΟΛ δημιουργεί νέα δεδομένα στο Mega. Ο εφοπλιστής αποκτά το 22,11% του Mega και αλλάζει τις ισορροπίες.  
Σε μορφή PDF κυκλοφόρησε το τελευταίο φύλλο της ιστορικής εφημερίδας, καθώς το τυπογραφείο έμενε απλήρωτο, όπως και οι συντάκτες της...  
Ενημερωθείτε για την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα με μια πρωινή ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για σήμερα 03/06/17.
Σελίδα 1 από 3