28/05/2017 - 19:21

Πάει για εξετάσεις ο Wehrlein

Ο προηγούμενος τραυματισμός του Pascal Wehrlein προκαλεί ανησυχία υποτροπής.

 

Όταν στον εξηκοστό γύρο του Grand Prix Μονακό είδαμε ένα μονοθέσιο να στέκει κάθετα στην Πορτιέ, με το μέρος της θέσης του οδηγού να εφάπτεται με τον προστατευτικό τοίχο με ελαστικά, όλοι πάγωσαν. Ευτυχώς, ο Pascal Wehrlein απλά είχε εγκλωβιστεί εντός κόκπιτ και δεν είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως.

Ωστόσο, δεδομένου πως έχασε το ξεκίνημα της σεζόν μην έχοντας ακόμα ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που είχε υποστεί στην πλάτη του μετά από ατύχημα στον "Αγώνα Των Πρωταθλητών" τον περασμένο Ιανουάριο, κρίθηκε απαραίτητο να πάει για εξετάσεις.

"Ελπίζω να είμαι καλά. Το κράνος μου ακούμπησε στις μπαριέρες άρα θα πρέπει να κάνω ξανά εξετάσεις, να ελέγξουμε την κατάσταση της πλάτης μου. Θα δούμε", είπε ο οδηγός της Sauber. Κοινώς, όποιος καεί με το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι.

Όσο για το συμβάν, o 22χρονος έριξε όλη την ευθύνη στον έτερο πρωταγωνιστή, τον Jenson Button, που ειδικά για αυτό τον αγώνα αντικαθιστούσε τον Fernando Alonso που τρέχει στο Indy500.

"Ήταν τρομακτική εμπειρία. Άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τα φρένα και δεν μπορούσα να βγω από το μονοθέσιο. Ο Jenson δεν ήταν πουθενά. Σε εκείνη τη στροφή δεν γίνεται να προσπεράσεις. Ήταν μία ανόητη κίνηση εκ μέρους του", είπε ο Wehrlein.