16/09/2017 - 15:04

Σιγκαπούρη: Ο Φερστάπεν το σημείο αναφοράς

Ο ταχύτερος γύρος στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών σημειώθηκε από το νεαρό Ολλανδό, που άφησε πίσω του τον Σεμπάστιαν Φέτελ και τον Λιούις Χάμιλτον. 

«Κορυφή» έπιασε ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull, όταν κατάφερε να επιτύχει τον πιο γρήγορο γύρο της τρίτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμαστικών. Βέβαια δεν ήταν όλα ρόδινα αφού μετά από λίγο του είπαν να πάει προσεκτικά προς τα pits, καθώς το αυτοκίνητό του άλλαζε σχέσεις με δική του πρωτοβουλία! 

Ο ομόσταυλός του, Ντάνιελ Ρικιάρντο τα πήγε ακόμη χειρότερα, χτυπώντας στον τοίχο και στερώντας του τη δυνατότητα επίτευξης ενός ανταγωνιστικού χρόνου στους γύρους με χαμηλό φορτίο καυσίμου. Στενή... επαφή με τον τοίχο είχε και ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος όμως κατάφερε να παραμείνει στη δεύτερη θέση. 

Τρίτος ο Λιούις Χάμιλτον της Mercedes και οριακά εκτός τριάδας ο Φερνάντο Αλόνσο. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο Στόφελ Φαντόρν της McLaren κάθισε ακριβώς πίσω από τον ομόσταυλό του, στην πέμπτη θέση, δείχνοντας πως στη Σιγκαπούρη έχουν έρθει με μεγάλα σχέδια! Ο Ρικιάρντο τελικά βρέθηκε στην έκτη θέση, μπροστά από τον Χούλκενμπεργκ, τον Μπότας, τον Ραϊκόνεν και τον Πέρεζ, που με τη σειρά συμπληρώνουν την ταχύτερη δεκάδα. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στον πίνακα παρακάτω.