21/09/2017 - 12:10

Επίθεση από την οικογένεια Φερστάπεν στον Φέτελ

Γιος και Μαξ Φερστάπεν επιτέθηκαν στον Σεμπάστιαν Φέτελ για το ατύχημα της Σιγκαπούρης. Ο πατήρ είπε ότι η πολιτική τον έσωσε από ποινές και ο υιός πως ο Γερμανός δεν απολογήθηκε.

Το ατύχημα στη Σιγκαπούρη έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση, με τον Μαξ Φερστάπεν να θεωρεί υπαίτιο τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Το συμβάν, βέβαια, θεωρήθηκε αγωνιστικό από τους αγωνοδίκες, όμως σύμφωνα με τον πατέρα του, Γιος, η πολιτική έσωσε τον Γερμανό από κάποια ποινή.

«Ίσως είναι πολιτική δικαιολογία επειδή ο Φέτελ δεν μπορεί να επιτρέψει τίποτα. Αν έδιναν μία πραγματική τιμωρία, το πρωτάθλημα θα τελείωνε», δήλωσε ο πρώην πιλότος της Formula1.

Από τη μεριά του, ο 19χρονος Μαξ ρωτήθηκε αν ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής παραδέχτηκε κάποιο λάθος και αν απολογήθηκε, με τον πιλότο της Red Bull να απαντάει αρνητικά. «Είπε κάτι σαν ''ναι, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά''. Όμως, ό,τι έγινε έγινε.

Ο Φέτελ παλεύει για το πρωτάθλημα, οπότε δεν πρέπει να παίρνεις τόσο μεγάλο ρίσκο, αν ξέρεις ότι ο Χάμιλτον εκκινεί πέμπτος. Αν ήταν με τον Χάμιλτον, θα ήταν εντελώς διαφορετική ιστορία. Από την πλευρά του Φέτελ, δεν καταλαβαίνω ότι συνέβη κάτι τέτοιο», ήταν τα λόγια του νεαρού.