10/10/2017 - 13:15

Ελπίζει σε απόφαση μέχρι το Όστιν ο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο ελπίζει να υπάρξει μία απόφαση για το μέλλον του μέχρι το Όστιν, αφού υπάρχουν δύο εβδομάδες για τις τελικές συζητήσεις.

Για απόφαση εντός του Οκτωβρίου είχε κάνει λόγο ο Φερνάντο Αλόνσο πριν από λίγους μήνες, όσον αφορά το μέλλον του. Το συμβόλαιο του Ισπανού λήγει στο τέλος της χρονιάς και έχει γίνει πολύς... ντόρος για το τι μέλλει γενέσθαι. Εξ' αρχής... έπαιζε η παραμονή του στη McLaren, όμως στη συνέχεια απαίτησε την αποχώρηση της Honda.

Το αίτημά του έγινε δεκτό στο Γουόκινγκ και είχαμε την αλλαγή προμηθευτή κινητήρων στη Renault. Έτσι, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση. Κάτι που ελπίζει να γίνει μέχρι το Όστιν, με δεδομένο ότι απομένουν δύο εβδομάδες για τις τελικές συζητήσεις.

«Τώρα έχουμε δύο εβδομάδες μέχρι το Όστιν και θα ήταν ωραία να παίρναμε μία τελική απόφαση», δήλωσε ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής στο Sky Sports F1, με την ολοκλήρωση του Γκραν Πρι της Ιαπωνίας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το όνομά του... έπαιξε ακόμα και για τη Mercedes, αλλά το ενδεχόμενο... μετακόμισής του στην ομάδα του Μπράκλεϊ απορρίφθηκε από νωρίς, όπως και στη Renault.