27/01/2018 - 18:40

Ακόμη πιο δυνατά τα επόμενα VW Golf GTI & R (pics)

Με περισσότερη ιπποδύναμη και πιο σπορτίφ στήσιμο θα κάνουν το ντεμπούτο τους τα επόμενα Golf GTI &Golf RΔείτε τα σχέδια της VW.

Η VW ετοιμάζει την 8η γενιά του Golf για λανσάρισμα στις αρχές του 2019 και πλέον, νέες πληροφορίες για τις κορυφαίες του εκδόσεις Golf GTI και Golf R έρχονται στη δημοσιότητα.

Ειδικότερα, όπως υποστηρίζουν γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης, στην περίπτωση του επόμενου Golf GTI η ισχύς του 2λιτρου turbo κινητήρα βενζίνης θα ανέβει κατά 20 άλογα σε σχέση με σήμερα, φθάνοντας συνολικά στα 250.

Σε ό,τι αφορά στο κορυφαίο VW Golf R, θα έχουμε και εδώ μια αύξηση 40 επιπλέον ίππων, που θα προσδώσουν στο ίδιο μοτέρ κοντά στα 350 άλογα, ώστε να είναι πλέον ένα από τα πιο ισχυρά της κατηγορίας.

Εκτός από την περισσότερη δύναμη, τα νέα κορυφαία Golf θα επωφεληθούν και από μια μείωση του βάρους τους, μεταξύ 35 και 70 κιλών, σε σχέση με σήμερα, ενώ θα έχουν και ένα αρκετά πιο αεροδυναμικό αμάξωμα. Στόχος είναι φυσικά οι ακόμη καλύτερες επιδόσεις, σε συνδυασμό με μείωση της κατανάλωσης.

Πηγή: newsauto.gr