07/04/2019 - 11:44

Μετακομίζει στα Άνω Λιόσια η ΑΕΚ

Πολύ κοντά στο να αποκτήσει το δικό της μπασκετικό «σπίτι» βρίσκεται η ΑΕΚ. Μετά το ποδοσφαιρικό τμήμα, έτσι και το αντίστοιχο του μπάσκετ αναμένεται άμεσα να φύγει από το ΟΑΚΑ. Προορισμός είναι τα Άνω Λιόσια και το κλειστό της πάλης.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος σύμφωνα με την Live Sport, έχει αναλάβει εκ’ ολοκλήρου να τρέξει τις απαραίτητες διαδικασίες, έχοντας συνεχείς επαφές με κυβερνητικά στελέχη και αρμόδιους φορείς. Μάλιστα πριν το Πάσχα το έργο αναμένεται να περάσει από την έγκριση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου για την αξιοποίηση των ακινήτων με σκοπό την παραχώρηση του χώρου στην ΚΑΕ ΑΕΚ.

Το γήπεδο δεν είναι 100% έτοιμο για να φιλοξενήσει αγώνες μπάσκετ, με τις απαραίτητες εργασίες για τη διαμόρφωσή του να μην απαιτούν χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών. Παράλληλα οι λοιπές παρεμβάσεις που είναι δευτερευόντως απαραίτητες μπορούν να ολοκληρωθούν σε διάστημα έξι μηνών.

Το κόστος της όλης διαδικασίας και των εργασιών αναμένεται να κοστίσει περίπου στα 8 με 9 εκατ. ευρώ, ποσό που εν μέρει θα καλυφθεί από τον Μάκη Αγγελόπουλο, ενώ το υπόλοιπο υπό τη μορφή δανείου κατά πάσα πιθανότητα. Η ΑΕΚ έχει σύμμαχό της την Κυβέρνηση, αφού πρόθεσή της είναι το κλειστό των Άνω Λιοσίων να αποτελέσει την καρδιά της γενικότερης ανάπλασης της γύρω περιοχής.