15/05/2017 - 19:23

Τα εισιτήρια του Game 3 στο ΟΑΚΑ

Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων της τρίτης αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (18/5), εξέδωσε ο Παναθηναϊκός, με τη διοίκηση των «πρασίνων» να προβαίνει στις απαραίτητες διευκρινίσεις, ως προς τον τρόπο αγοράς τους.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του τρίτου αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο την ΑΕΚ (18/5, 19.00).

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να αποκτήσουν τα εισιτήριά τους από τα κάτωθι σημεία:Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10(Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).

  • Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr
  • Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)
  • Την ημέρα του αγώνα (18/5), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν  3 ώρες πριν την έναρξη και  μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ “Ειρήνη” και στο Parking 5.
  •          Σας ενημερώνουμε ότι τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια (5 έως 12 ετών) μπορείτε να τα αγοράσατε μόνο από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ και μόνο προσκομίζοντας το ΑΜΚΑ.
  •          Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.

·    Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους  από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».