28/06/2017 - 13:44

Συνάντηση με Βασιλειάδη είχε η Εθνική Γυναικών (pics)

Στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, βρέθηκε η Εθνική Γυναικών, που κατέκτησε την τέταρτη – άκρως τιμητική – θέση στο Ευρωμπάσκετ που ολοκληρώθηκε, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια θέση στο παγκόσμιο του επόμενου καλοκαιριού. 

Οι Ελληνίδες παίκτριες, συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 28/6 με τον Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος τις υποδέχθηκε δίνοντας τους συγχαρητήρια με την ευχή η επιτυχία αυτή να είναι μόνο η αρχή μιας σειράς μεγάλων διακρίσεων που θα ακολουθήσουν. 

Στον υφυπουργό βρέθηκαν σχεδόν όλα τα κορίτσια της ομάδας, εκτός από τις Καλτσίδου, Σταμάτη και Σταμογιάννου που είχαν προσωπικές υποχρεώσεις, συνοδευόμενες από τον προπονητή τους, Κώστα Κεραμιδά και τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο. 

Απευθυνόμενος στα κορίτσια της Εθνικής ομάδας, ο Γιώργος Βασιλειάδης ανέφερε: «Θέλω να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας και εύχομαι να είναι η μόνο η αφετηρία για περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον. Θέλουμε αυτή η ομάδα να μπορέσει να ξεπεράσει ακόμα και τις επιτυχίες των ανδρών. Οι εποχές είναι δύσκολες, αλλά θέλω να τονίσω ότι η Πολιτεία θα είναι κοντά σας με κάθε τρόπο και μέσο. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε, ότι θα είναι πιο εύκολη η επόμενη μέρα για τους αθλητές που κάνουν θυσίες». 

Εκεί ο υφυπουργός δέχθηκε την απάντηση του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, που εξέφρασε το παράπονο του στον υφυπουργό, τονίζοντας του ότι η Πολιτεία έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα το μπάσκετ. 

Η απάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη, πάνω στο σχόλιο του Γιώργου Βασιλακόπουλου πάντως, ήταν... «θα κάνουμε ό,τι μπορούμε». 

Τα κορίτσια της Εθνικής που ήταν ευδιάθετα και χαμογελαστά, χάρισαν στον Γιώργο Βασιλειάδη, μια φανέλα και μια μπάλα με τις υπογραφές τους, καθώς και ένα κάδρο με τη σύνθεση της Εθνικής ομάδας ως ενθύμιο αυτής της σπουδαίας επιτυχίας. 

inner