07/07/2017 - 15:44

Φασούλα: «Τιμή μου να υπηρετώ την Εθνική»

Η Μαριέλλα Φασούλα αναφέρθηκε στην παρουσία της στην Εθνική Νέων Γυναικών και τόνισε πως είναι τιμή της να φορά την φανέλα της «Επίσημης Αγαπημένης».

Αναλυτικά:

«Είναι η τελευταία χρονιά που μπορώ να αγωνιστώ στην Εθνική Νέων Γυναικών. Είναι τιμή μου να υπηρετώ την Εθνική Ομάδα και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ με μια τόσο καλή ομάδα

Έχουμε "πέσει" σε έναν όμιλο όπου θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά εμείς θα κοιτάμε κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Θα δούμε το σκάουτινγκ, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα η άνοδος. Για να το καταφέρουμε, όμως, θα πρέπει να δείξουμε ψυχή, να ακολουθήσουμε τα συστήματά μας και να έχουμε καλή συνεργασία. Η ομάδα έχει πάθος, ενώ η καλή άμυνα είναι ένα από τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν. Πρέπει να δίνουμε έμφαση εκεί, για να βγει και η επίθεση.

Την εμπειρία που πήρα, η οποία βοηθάει εντός και εκτός γηπέδου. Στο Ευρωμπάσκετ αντιμετωπίσαμε τεράστιους αντιπάλους, οπότε όλα αυτά προσπαθώ να τα μεταφέρω όσο μπορώ στις συμπαίκτριές μου. Ελπίζω να πάμε καλά και στους αγώνες στο Ισραήλ».