13/12/2017 - 12:17

Σφαιρόπουλος: «Τελευταία στιγμή η απόφαση για Πρίντεζη»

Κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Γερμανία ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε πως θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στο αυριανό παιχνίδι με την Μπάμπεργκ για τη 12η αγωνιστική της Euroleague (14/12, 21:00).

«Η Μπάμπεργκ είναι μια δύσκολη έδρα. Είναι μια δύσκολη ομάδα που έχει υπομονή στην επίθεση. Παίζει ένα στυλ παιχνιδιού που είναι το ίδιο εδώ και πολλά χρόνια ανεξαρτήτως προσώπων και αυτό την κάνει αξιόμαχη. Είναι δύσκολη έδρα γενικότερα και λόγω του κόσμου που πιέζει την αντίπαλη ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Τα επίπεδα συγκέντρωσής μας και ετοιμότητάς μας θα πρέπει να είναι πολύ υψηλά και θα πρέπει να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει για να πάρουμε από το παιχνίδι αυτό που θέλουμε», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς και στη συνέχεια πρόσθεσε για το ιατρικό δελτίο της ομάδας του:

«Οι Μιλουτίνοφ και Αγραβάνης δεν ταξίδεψαν μαζί μας. Ο Πρίντεζης έκανε χθες ένα κομμάτι της προπόνησης και σήμερα θα δούμε πως θα είναι. Ο Παπαπέτρου μπήκε κανονικά και νομίζω πως θα είναι εντάξει. Για τον Πρίντεζη θα δούμε την τελευταία στιγμή».